Kamdicza po koreańsku

Kamdicza po koreańsku

Kamdicza po koreańsku

Takie ziemniaki w słupkach zalane olejem można zajadać same lub jako dodatek do mięs czy warzyw pieczonych. Polecam gorąco, są aromatyczne i bardzo smaczne. Przepis pochodzi z książki "500 potrwa z ziemniaków" W.A.Bołotnikowa, L.M. Wapiennik. Danie szybkie do zrobienia więc czasu dużo nie potrzebujecie. Pyszne ziemniaczki po koreańsku. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.