Są pyszne, są delikatne i kwaskowate, są idealne. Wielbiciele gołąbków niech zacierają rączki bo nadciąga petarda. Jedynym minusem jest to aby zakupić całą główkę kiszonej kapusty. Na ryneczkach od osób które sprzedają kiszonki na pewno da radę zakupić. Potem to już tylko rozebrać kapustę, zrobić farsz i zawijać te przysmaki. Do gołąbków zrobiłam sos śmietanowo - porowy i to jest znakomity pomysł. Szukajcie kapusty i zawijamy. Są przepyszne. Gołąbki z kapusty kiszonej - przepis CZYTAJ DALEJ ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.