Faszerowane kanie

Faszerowane kanie

Faszerowane kanie

Podczas wypadów do lasu znaleźliśmy mnóstwo nierozwiniętych kapeluszy kań. I zaraz na wstępie ostrzeżenie, jeśli nie jesteście pewni, jeśli nie znacie grzybów nie zbierajcie ich bo może to zakończyć się niefajnie. Każdy grzyb leśny jadalny ma swój jedyny i niepowtarzalny smak, jednak jeśli ich nie znacie lepiej zastąpić go pieczarką a cieszyć się dobrym zdrowiem, ryzykowałabym nawet powiedzieć życiem. Kanie w tym przepisie jeśli ich nie macie lub nie znacie można zastąpić pieczarkami, danie też wyjdzie znakomicie. F... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta grejpfrutowa

Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, pieczarki, papryka, papryka faszerowana

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.