Inspiracją mojego dania był przepis Jamiego Olivera z książki "Razem" , zmiana polega na tym że użyłam swoich ziół i zamiast ciecierzycy dodałam fasolę Pinto z puszki. Danie jest pożywne, bardzo smakowite i chrupiące. Szybko znika, można je zabrać do pracy i będzie znakomitym śniadaniem czy obiadem. Koniecznie polecam do spróbowania. Chrupiący ryż z fasolą - przepis CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.