Płaskurka - gatunek pszenicy który był jako jeden z pierwszych uprawianych w dziejach ludzkości. Jest bardzo zdrowa i idealna do wypieków zarówno chleba jak i zdrowych ciast. Polecam zainteresować się tą zdrową pszenicą, która nie uczula. Samopsza to równie stara i równie zdrowa pszenica jak płaskurka. Aby powstała z niej mąka musi być pozbawiona łusek i dopiero wtedy zmielona. Chleb jest pyszny, mega zdrowy, polecam. Chleb z płaskurki i samopszy z amarantusem na zakwasie pszennym. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... ... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.