Aromatyczne chlebki żytnie zakwasowe z patelni

Aromatyczne chlebki żytnie zakwasowe z patelni

Aromatyczne chlebki żytnie zakwasowe z patelni

Jak już wcześniej pisałam aby dokarmiać zakwas na którym piekę chleb, sporo ze starej jego zawartości trzeba usunąć. Można go wylać, wyrzucić, można dać przyjacielowi a można też usmażyć te pachnące chlebki, będą znakomite na śniadanie bo robi się je błyskawicznie albo jako drugie śniadanie do pracy czy szkoły. Polecam gorąco. Aromatyczne chlebki żytnie zakwasowe z patelni. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, chleb, placki, chleb na zakwasie, drugie danie, szybkie śniadanie

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.