Pieczona gęś nadziewana jabłkami z majerankiem
Pieczona gęś nadziewana jabłkami z majerankiem
Na Św. Marcina , ale również na każde inne święto polecam gęś nadziewaną jabłkami z majerankiem.SKŁADNIKI
1 gęś (ok.4,5 kg)5 jabłek 5 ząbków czosnku1 cebula2 paczki majerankusól, pieprzsłodka paprykaPRZYGOTOWANIE Gęś natrzeć z zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem i majer... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje
Autor
Moje Kuchenne Rewelacje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, jabłka pieczone, pieczone jabłka, jabłka, cebula, słodkie, czosnek, sosy, pączki, przepisy na święta, papryka, polewa, pączki pieczone, papryka faszerowana
Inne przepisy z Moje Kuchenne Rewelacje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję