Przepis na : obiad
Sezon na moje ulubione warzywo trwa! Najlepsza cukinia jest malutka, ma błyszczącą skórę, bez żadnych uszkodzeń. Jest tak dobra, że można ją jeść na surowo! Do wszystkiego, ma naprawdę szerokie zastosowanie! Dzisiaj postanowiłam zrobić z niej placki, bardzo szybkie w przygotowaniu, ze składników, które zwykle mamy pod ręką. Placki są chrupiące, pięknie pachną, bo dodałam starty ząbek czosnku, tak smakuje lato. Koniecznie usmażcie więcej, bo znikają za szybko! Placki z cukinii / około 8 średniej placków S... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!