Omlet z cukinią, oliwkami i parmezanem

Omlet z cukinią, oliwkami i parmezanem

Omlet z cukinią, oliwkami i parmezanem

Przepis na : śniadanie

Czy lubicie zapach czosnku podsmażanego na maśle? Dzisiejsza kolacja była przepyszna. Każdego dnia staram się przygotowywać nowe dania. Zawsze jednak jest kolorowo i smacznie.  Z prostych składników zrobiłam na dzisiejszą kolację omlet z cukinią, oliwkami i parmezanem. Całość posypałam ziarenkami siemienia lnianego, które lubię dodawać do owsianek i dań wytrawnych. Omlet z cukinią, oliwkami i parmezanem / 1-2 osoby ;) Składniki: 2 jajka 2 łyżki masła 1/3 średniej cukinii 1 ząbek czosnku 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.