Przepis na : śniadanie
Niedawno na szybki obiad przygotowałam grzanki z pastą z ciecierzycy i pieczonymi pomidorkami. Takie grzanki smakują najlepiej zaraz po przygotowaniu, czyli na ciepło. To dobry pomysł na niemarnowanie jedzenia, bo użyłam czerstwego chleba. Ten właśnie idealnie nadaje się do przygotowania grzanek. Wystarczy odrobina oliwy. Grzanki z pastą ciecierzycy i pomidorkami / 4 porcje Składniki: 3 łyżki ciecierzycy z puszki 4 kromki czerstwego chleba garść pomidorków koktajlowych żółtych garść po... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!