W końcu przyszła! Długo wyczekiwana i wyglądana. Soczyście zielona i słodko pachnąca. Najpiękniejsza pora roku- WIOSNA. Choć kwiecień jeszcze lubi pomieszać w pogodzie, życie nabiera tempa, a nam jakby przybywa sił witalnych. Korzystajmy z tego pięknego czasu i eksperymentujmy w kuchni. A co! Na wiosnę można. :) Sałatka ziemniaczana z młodych ziemniaków i orzechami Składniki: 500 g małych młodych ziemniaków garść posiekanych orzechów włoskich 1 cebula natka pietruszki sól pieprz szczypta ostrej papryki 1/2... czytaj dalej...
Pewnego razu moja córka przedstawiła pomysł, aby opisać moją kuchnię w Internecie. Nigdy nie myślałam, aby chwalić się przed światem tym, co tworzę na blacie kuchennym, w piekarniku, czy na patelni, jednak po namowach Ani i wysłuchując jej argumentów stwierdziłam, że może to nie taki zły pomysł. Postanowiłyśmy wspólnie założyć bloga. Chciałabym, aby wiedza na nim zawarta okazała się dla Ciebie przydatna i przyczyniła się do powiększenia Twojego menu. Gotuję, smażę, piekę w różnorodny sposób, ale przede wszystkim zdrowo. Zapraszam Cię do mojej kuchni.
- Mama