Sznycle cielęce po wiedeńsku - klasyka austriackiej kuchni

Sznycle cielęce po wiedeńsku - klasyka austriackiej kuchni

Sznycle cielęce po wiedeńsku - klasyka austriackiej kuchni

Przepis na : obiad

  Sznycle cielęce po wiedeńsku. Sznycle cielęce po wiedeńsku Austriacka kuchnia jest bogata w tradycyjne dania, które zdobyły serca smakoszy na całym świecie. Jednym z najbardziej znanych jest bez wątpienia sznycel cielęcy po wiedeńsku . Jest to potrawa elegancka, ale jednocześnie prosta w przygotowaniu, która idealnie nadaje się na różnego rodzaju okazje. Co to jest sznycel cielęcy po wiedeńsku? Sznycle cielęce po wiedeńsku to panierowane kotlety z mięsa cielęcego, smażone na złoty kolor na tłuszczu. Trad... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję