Panierowane kotlety kurczaka z parmezanem

Panierowane kotlety kurczaka z parmezanem

Panierowane kotlety kurczaka z parmezanem

Przepis na : obiad

  Panierowane kotlety z piersi kurczaka. Panierowane kotlety z kurczaka       Chrupiące i pyszne, panierowane kotlety z piersi kurczaka z parmezanem, czosnkiem i posiekaną natką pietruszki. Bardzo łatwe i szybkie do przygotowania kotlety z kurczaka - doskonałe na szybki obiad dla całej rodziny. Aby przygotować panierowane kotlety z kurczaka , wystarczy tylko kilka prostych składników: filety z piersi kurczaka, jajko, mąka oraz bułka tarta. Ja dodaję jeszcze posiekaną natkę pietruszki i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.