NAJLEPSZY KOTLET SCHABOWY - przepis Magdy Gessler

NAJLEPSZY KOTLET SCHABOWY - przepis Magdy Gessler

NAJLEPSZY KOTLET SCHABOWY - przepis Magdy Gessler

Przepis na : obiad

kotlet schabowy fot. Moja Książka Kucharska Kotlet schabowy Przepis na kotlety schabowe Magdy Gessler Kotlety schabowe panierowane i smażone na smalcu to już klasyka kuchni polskiej. A kotlety przygotowane według Magdy Gessler są rzeczywiście przepyszne. Swój wyjątkowy smak zawdzięczają moczeniu mięsa w mleku i cebuli. Dzięki tej właśnie marynacie mięso kruszeje i kotlety stają się delikatne oraz miękkie. Najlepszy przepis na schabowego... Marynowanie schabowego w mleku i cebuli sprawia, że mięso staje się... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.