Filety z karpia w chrzanowej panierce - wigilijny przysmak w nowoczesnym wydaniu

Filety z karpia w chrzanowej panierce - wigilijny przysmak w nowoczesnym wydaniu

Filety z karpia w chrzanowej panierce - wigilijny przysmak w nowoczesnym wydaniu

  Filet z karpia panierowany. Filety z karpia w chrzanowej panierce - nowoczesna odsłona wigilijnego przysmaku Wigilia to czas tradycji, ale także okazja do eksperymentowania z klasycznymi daniami. Oto nowoczesna odsłona klasycznego, wigilijnego przysmaku - karpia. Przepis na filety z karpia w chrzanowej panierce łączy tradycję z nowoczesnym smakiem, sprawiając, że ten świąteczny klasyk zyskuje zupełnie nowy wymiar. Składniki: 4 filety z karpia bez skóry (po około 150-200g każdy) 1 szklanka mąki pszennej&... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.