Przepis na : obiad
Kurczak w parmezanie. Rozpieszczaj swoje kubki smakowe z kurczakiem w panierce z parmezanem Wyobraź sobie soczyste kawałki kurczaka, otulone złocistą, chrupiącą panierką z dodatkiem aromatycznego parmezanu. Kurczak w parmezanie to danie, które z powodzeniem zmieni Twój obiadowy repertuar. Idealnie sprawdzi się zarówno na codzienny posiłek, jak i elegancką kolację. Poznaj sekret przygotowania kurczaka w parmezanowej panierce, który zachwyci wszystkich domowników. Przepis na idealnie chrupiącego kurczaka w parme... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...