Przepis na : obiad
Skrzydełka pieczone. Skrzydełka kurczaka w miodowo-czosnkowej glazurze Odkryj sekrety przygotowania idealnie chrupiących skrzydełek z kurczaka w miodowo-czosnkowej glazurze, które rozpływają się w ustach. Dowiedz się, jak osiągnąć złocistą skórkę bez ryzyka przypalenia, z moim przepisem krok po kroku. Idealne na każdą okazję! Czy jest coś lepszego niż soczyste skrzydełka z kurczaka , które rozpływają się w ustach, otulone słodko-pikantną glazurą? Chyba trudno o bardziej komfortowe i jednocześnie ek... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...