Długo pieczona karkówka w marynacie z wędzonej papryki z sosem majonezowo-paprykowym

Długo pieczona karkówka w marynacie z wędzonej papryki z sosem majonezowo-paprykowym

Długo pieczona karkówka w marynacie z wędzonej papryki z sosem majonezowo-paprykowym

Przepis na : obiad

Kolejne danie typu – Mało roboty-wielkie WOW! Karkówka jakiej nigdy nie próbowaliście. Mięciutka, soczysta, delikatna. Nawet mi smakowała (a ja raczej unikam mięs innych, jak białe :) ) Mięso marynujemy, a następnie wkładamy do pieca na 6 godzin :) Długie, powolne pieczenie spowoduje, że mięso nabierze wyjątkowego smaku, aromatu, a przy tym będzie bardzo delikatne. Pieczeń z karkówki możemy zamarynować nawet do 24 godzin wcześniej. Polecam szczególnie na imprezy , gdzie jest sporo gości. Nie narobicie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Delicja

Autor

mojadelicjamojadelicja

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sosy, karkówka, papryka, marynaty, pasta, pasty, śniadanie, mielone, śniadania, czosnek, pieczona karkówka, karkówka pieczona, mięsa pieczone, miód, kanapka, ziemniak, żurawina, drugie śniadanie w pracy, impreza, majonez, ziemniaki, pieczywo, rukola, sałatka, kanapki, do pracy, obiad, sałatki, dania obiadowe

Inne przepisy z Moja Delicja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.