słów kilka o słodzie jęczmiennym i nie tylko

słów kilka o słodzie jęczmiennym i nie tylko

słów kilka o słodzie jęczmiennym i nie tylko

                                                     słód Jest składnikiem od wieków wykorzystywanym w kuchni i to tej o bardzo szerokim znaczeniu. Dziś zapomniany i traktowany jako wymyślny, by nie powiedzieć "egzotyczny ekologiczny" dodatek. Pozwolę więc sobie ( z góry proszę o wybaczenie, za mentorski ton), przypomnieć początki wykorzystania słodu. A były one tak stare, jak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję