Pilaw z czerwonym ryżem i baraniną
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pilaw z czerwonym ryżem i baraniną
Pilaw to danie z ryżu, które jest podobne to włoskiego risotto czy hiszpańskiej paella'y. Wszystkie trzy różnią się sposobem przygotowania, ale idea jest prawie ta sama. Dzisiejszy pilaw będzie wyjątkowo z czerwonego ryżu, zamiast tradycyjnie z białego. Wyjdzie przez to mniej kleisty, ale będzie smaczny i będzie wyglądał interesująco. Do tego dodajemy pieczone mięso barana i warzywa.
Czytaj dalej na blogu Milion SmakówAutor
MilionSmakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, pilaw, mięso, mięsa pieczone, risotto, ryż z warzywami
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję