Pilaw z czerwonym ryżem i baraniną

Pilaw z czerwonym ryżem i baraniną

Pilaw to danie z ryżu, które jest podobne to włoskiego risotto czy hiszpańskiej paella'y. Wszystkie trzy różnią się sposobem przygotowania, ale idea jest prawie ta sama. Dzisiejszy pilaw będzie wyjątkowo z czerwonego ryżu, zamiast tradycyjnie z białego. Wyjdzie przez to mniej kleisty, ale będzie smaczny i będzie wyglądał interesująco. Do tego dodajemy pieczone mięso barana i warzywa.

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję