Pierś kaczki w balsamicznym sosie
Pierś kaczki w balsamicznym sosie
Miłośnicy kaczek wiedzą, że na przygotowanie dania z całej kaczki potrzeba sporo czasu, uwagi i cierpliwości. A potem sporo dłubania przy jedzeniu :) Dla tych mniej wytrwałych ale równie wymagających poniżej łatwiejsza do przygotowania opcja alternatywna - pierś kaczki podpieczona a następnie duszona w słodkim balsamicznym sosie. Mięso jest lekko różowe, mięciutkie i dosłownie rozpływa się w ustach. Danie efektowne i do tego niewspółmiernie łatwe do przygotowania. Naprawdę warto wypróbować! ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
Autor
MilionSmakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kaczki, piersi z kaczki, mięso, pierś, piersi, sosy, mięso duszone
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję