Kalafior bardzo często pojawia się u nas jako dodatek do obiadu, a najbardziej lubimy go w pieczonej wersji. Pieczony w jogurcie z dodatkiem limonki i mięty smakuje wspaniale i na stałe wpisał się do naszego menu. średni kalafior 4 łyżki oliwy 4 łyżki jogurtu naturalnego sok z połowy limonki łyżeczka suszonej mięty kilka posiekanych listków świeżej mięty spora szczypta soli łyżeczka pieprzu cytrynowego Piekarnik nagrzewamy do 220 stopni z termoobiegiem (i dodatkiem pary jeśli Wasz piekarnik posiada taką opcję). ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...