Sałatka ryżowa, która świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno. Ryż w 3 kolorach podany z pieczonym, aromatycznym, wędzonym tofu oraz wyrazistą w smaku marynowaną, grillowaną papryką i limonkowo-ziołowym majonezem idealnie sprawdzi się jako danie na wynos, do zabrania w lunchboxie do szkoły lub pracy. Ja przyrządzam takie połączenie dosyć często i zdradzę Wam jeszcze, że świetnie nadaje się jako farsz do wegetariańskiego burrito 2 porcje: 100 g ryżu 3 kolory Sonko 200 g wędzonego tofu Około 100 g marynowa...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...