Brownie z batatów z masłem orzechowym (bez glutenu, cukru i laktozy)
Brownie z batatów z masłem orzechowym (bez glutenu, cukru i laktozy)
Bezglutenowe ciasto z dodatkiem batatów gotowanych na parze, słodzone daktylami i surową, gorzką czekoladą. Uzależniająco smaczne, lekko ciągnące, z polewą z masła orzechowego. Kto się skusi? :) 2 bataty (około 600-700 g) 50 g nierafinowanego oleju kokosowego 50 g surowej gorzkiej czekolady 50 g surowego kakao 50 g płatków migdałów 200 g mąki owisanej bezglutenowej 100 g świeżych daktyli bez pestek polewa: 4 łyżki masła orzechowego 2 łyżki płatków migdałów łyżka pudru truskawkowego (liofilizowane zmielone truska... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mienta blog
Autor
Mientablog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, masło orzechowe, czekolada, bezglutenowe, ciasto z truskawkami, truskawki, truskawka, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, dietetyczne ciasta, dietetycznie, dietetyczne , torty, tort, brownie czekoladowe, ciasto kokosowe, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, tort orzechowy, polewa czekoladowa
Inne przepisy z Mienta blog
Dodaj komentarz