Bezglutenowe gofry limonkowo-bazyliowe w wersji na słono i słodko

Bezglutenowe gofry limonkowo-bazyliowe w wersji na słono i słodko

Bezglutenowe gofry limonkowo-bazyliowe w wersji na słono i słodko

Przepis na : śniadanie

Gofry limonkowo-bazyliowe są bardzo proste w przygotowaniu i świetnie sprawdzają się na śniadanie, deser czy nawet kolację. Pasują do słodkich i słonych dodatków, więc możemy podawać je na dziesiątki sposobów :) Ja przygotowałam wersję z ricottą, cukrem pudrem i truskawkami oraz z pomidorami i pikantnymi papryczkami. Są pyszne, chrupiące i niebanalnie aromatyczne, polecam! szklanka mąki owsianej bezglutenowej szklanka maślanki jajko pół łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli pęczek bazylii sok z połowy limon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.