Kokosowo-czekoladowa krajanka
Kokosowo-czekoladowa krajanka
   
Dzisiejszy post wyłącznie dla miłośników kokosa i   czekolady, jest o kokosowo-czekoladowym cudzie, który strasznie uzależnia.
Nie baczcie na milion kalorii pochłanianych z każdym   kęsem, ale na odlotową rozkosz, którą daje to ciasto.
Pomysł ze strony Billa Grangera, troszkę   zmodyfikowany.
       
Składniki na blaszkę 33x22:        500 g wiórków kokosowych    250 g cukru     180 g masła/margaryny    4 jajka    20 dag gorzkiej czekolady (2 tabliczki)
2 łyżki waniliowego c... czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Mia Cucina Sofieta
        
                       Autor
sofieta
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekoladowa, czekolada, pieczenie, lekka, jajko, cukier, ciasto, cukier puder, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto kruche, siekane, kokosowe, sposoby na jajko, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto kokosowe, lekkie ciasto, ciasto z masa, ciasto na zimno, ciasta z masa
Inne przepisy z Mia Cucina Sofieta
Dodaj komentarz
Justyna Bąk, 
4 marca 2013 09:49:42świetnie wygląda aż ślinka cieknie:)
 Roz Airad, 
4 marca 2013 21:55:55wygląda obłędnie ;D
 sofieta- mia cucina, 
4 marca 2013 22:48:50Justyna: kokosowy zawrot glowy))Roz Airad: i tak samo smakuje) na nastepny dzien (jak doczeka) zmienia strukture na pysznie ciagnaca))pozdrawiam)