Barszcz czerwony z krokietem faszerowanym kapustą i grzybami

Barszcz czerwony z krokietem faszerowanym kapustą i grzybami

Barszcz czerwony z krokietem faszerowanym kapustą i grzybami

Składniki (dla 4 osób): Barszcz: 1 kg buraków 0,5 kg włoszczyzny 120 g jabłek 4 ząbki czosnku 4 łyżki octu Sól morska, Pieprz czarny ziarnisty, Ziele angielskie całe (kilka ziaren), Liść laurowy, Majeranek otarty Cukier do smaku Krokiety: 4 naleśniki 8 łyżek ugotowanej kapusty z grzybami 2 łyżki mąki 1 jajko 5 łyżek Bułki tartej Olej do smażenia Buraki i włoszczyznę umyć i obrać czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Menu Zdrowia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.