Przepis na : kolacja
Świeża, lekka sałatka z chrupiącym boczkiem to danie, które śmiało podać można na lunch, przystawkę bądź zaserwować gościom na wszelakich uroczystościach. Uwielbiam robić tego typu sałatki, gdyż poza świeżymi warzywami dodać można do nich także wędliny, owoce morza, mięso czy ser. Bazą tej sałatki jest zielona sałata . Postawić można tutaj na niemalże każdy rodzaj zielonej sałaty jadalnej, ja tym razem zdecydowałam się wykorzystać jedną z moich ulubionych, którą jest sałata Little Gem . Tę sałatę z powodzeniem do... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...