Kotlet de volaille z masłem
Kotlet de volaille z masłem
Przepis na : obiad
Kotlet de volaille (kotlet devolay) to wypełniony nadzieniem drobiowy kotlet , panierowany w jajku oraz bułce i smażony na maśle klarowanym bądź oleju. Nadzienie, które znaleźć można w tym kotlecie to masło, masło połączone z natką pietruszki, masło połączone z koperkiem, masło z czosnkiem, ser żółty bądź pieczarki. Tradycyjny de volaille wypełniony jest tylko i wyłącznie masłem. Mięso, z którego powstaje kotlet devolay to mięso drobiowe bez kości, nie przyrządza się tego kotleta z innego rodzaju mięsa. Dobrze pr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MeCooks
Autor
mecooks
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kotlety, tarta, kurczak, bułki, roladki, pierś z kurczaka, surówka, pieczarki, kapustą, obiad, kotlety ziemniaczane
Inne przepisy z MeCooks
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję