QUESADILLA Z INDYKIEM LUB WOŁOWINĄ / TURKEY OR BEEF QUESADILLA

QUESADILLA Z INDYKIEM LUB WOŁOWINĄ / TURKEY OR BEEF QUESADILLA

QUESADILLA Z INDYKIEM LUB WOŁOWINĄ / TURKEY OR BEEF QUESADILLA

Przepis na : kolacja

QUESADILLA Z KURCZAKIEM LUB WOŁOWINĄ / CHICKEN OR BEEF QUESADILLA Kuchnia meksykańska kojarzy mi się papryczkami chilli, burrito i chilli con carne, a ja nie przepadam za bardzo ostrym jedzeniem. Stąd też quesadilla – delikatne danie gdzie podstawą jest ser (hiszp. quesa – ser). Jedyne co potrzebujesz, żeby zrobić to danie to warzywa, ser i tortille oraz pół godziny. To sprawia, że jest to idealne danie zarówno na imprezową przekąskę jak i na szybki lunch lub kolację po pracy! Buritto też będziemy rob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Martyna Cooks

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna CooksMartyna Cooks

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tortilla, chilli, burrito, kurczak, przepisy fit, pizza , wołowina, awokado, cukinia, fit, ciasto na pizze, pieczarki, pizza przepis, przekąska, kolacja, przekąski, kuchnia meksykańska, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, grill, piersi, pierś, ciasto 3 bit, stek wołowy, kurczak z warzywami, tortilla z kurczakiem, szybka kolacja, pizza na patelnie, kurczak po meksykańsku

Inne przepisy z Martyna Cooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.