Pierś z indyka faszerowana cukinią i suszonymi pomidorami

Pierś  z indyka faszerowana cukinią i suszonymi pomidorami

Pierś z indyka faszerowana cukinią i suszonymi pomidorami

Przepis na : obiad

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pierś z indyka jest zdrowym, chudym i delikatnym mięsem. Jej minusem jest to, że lubi się szybko wysuszać dlatego musimy odpowiednio ją przygotować. Przede wszystkim nie możemy przesadzać z czasem jej pieczenia bo może wyjść twarda i gumowa. Innym rozwiązaniem, które często wykorzystuję w swojej kuchni to upieczenie mięsa w rękawie do pieczenia. Upieczone w nim mięso wychodzi soczyste i nie wysusza się tak szybko jak piec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta Gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

MgotujeMgotuje

Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, indyk, przepisy na święta, feta, suszone pomidory, roladki, piersi, pierś, cukinia, cukinia faszerowana, obiad, ser feta, pierś z indyka, mięsa pieczone, rolada z indyka, wielkanoc, boże narodzenie, impreza, dania z piersi indyka, obiad na szybko, szybki obiad

Inne przepisy z Marta Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.