Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Kiedyś, gdy chodziłam do podstawówki często kupowałam w sklepikach paluchy z serem. Były tak dobre, że zjadałam je same, bez niczego. Jakiś czas otrzymałam fajną, silikonową formę do wypieku właśnie takich małych bagietek i postanowiłam je upiec. Wyszły rewelacyjne w smaku, z chrupiącą, serową skórką i miękkim środkiem. Polecam, najlepiej smakują jeszcze lekko ciepłe Post Mini bagietki z żółtym serem pojawił się poraz pierwszy w ... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.