Wielkanoc - zakwas na żur, żur, biała kiełbasa
Wielkanoc - zakwas na żur, żur, biała kiełbasa
Nareszcie Wielkanoc! Najpiękniejsze, najbardziej kolorowe i pachnące święto w roku. Czas, w którym ziemia budzi się do życia, strzepuje kurz z ramion, przeciąga się, ziewa i zaczyna działać. Zaczyna kwitnąć, pachnieć i rozbrzmiewać śpiewem ptaków. Już niedługo na pobliskich bazarach zacznie tętnić życie, pojawią się pierwsze nowalijki, bazie, kwiaty i wszelakie warzywa, niedostępne zimą lub nie takie smaczne jak wiosną i latem. »»» CZYTAJ DALEJ »»» czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, przetwory, wielkanoc, zupa, mięso
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję