Salami długo dojrzewające
Salami długo dojrzewające
Przed nami Dzień Babci, a zaraz po nim Dzień Dziadka. W Polsce zwyczaj obchodzenia tego pierwszego dnia powstał w latach 60. ubiegłego wieku. Dzień dziadka przyjął się jakieś 20 lat później. I bardzo dobrze, bo nie podlega dyskusji fakt, że osoby te, nasze babcie i nasi dziadkowie, z całą pewnością zasługują na uhonorowanie ich. Nie jest potrzebny specjalny dzień żeby wyrazić im swoją wdzięczność, można i należy robić to każdego dnia. Ale taki dzień się przyda dla pokazania, że naprawdę są kimś dla nas wyjątk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, przetwory, mięso, mięsa pieczone
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję