Dziś po prostu Zrazy wołowe w sosie własnym z kaszą SKŁADNIKI: 4 kotlety wołowe musztarda ogórki pikantne korniszone cebula ząbek czosnku zasmażka (mąka+ masło) 2 torebki kaszy sól, pieprz, olej Nie jest to takie trudne jakby się wydawało :D Umyte i osuszone kotlety należy porządnie utłuc, by były grubości ok 0,5 cm. Posmarować musztardą z jednej strony i na nią nałożyć farsz z pokrojonych w kostkę ogórków i cebuli. Oprószyć jeszcze solą i pieprzem. Zawinąć jak krokiety. Zrazy można przebić wykałaczką lub zwi... czytaj dalej...
Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D