Kiedyś miałam okazję spróbować tej ciekawej mikstury, podobno bardzo zdrowej Smak jest zaskakujący ale naprawdę pyszny Koktajl z kapusty i jabłka SKŁADNIKI: pół małej białej kapusty 3 jabłka pół cytryny natka pietruszki 1 łyżeczka cukru (ewentualnie, zależy od jabłek) woda Kapustę sparzamy podobnie jak na gołąbki. Jabłka obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze kawałki. Poszarpane liście kapusty, jabłka i garść pietruszki umieszczamy w pojemniku blendera, dodajemy sok z cytryny i cukier. Miksujemy, dodając ... czytaj dalej...
Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D