Faszerowane muszle makaronowe

Faszerowane muszle makaronowe

Faszerowane muszle makaronowe

Dwa smaki farszu, który lepszy? Faszerowane makaronowe muszle:  czerwoną cebulą duszoną w białym winie z fetą czy szpinakowo-gorgonzolowy SKŁADNIKI: 250g muszli makaronowych 2 czerwone cebule feta białe wino, sól, pieprz czarny, masło szpinak gorgonzola 2 ząbki czosnku, sól, pieprz, masło Sos pomidorowy, parmezan Muszelki gotować przez 5 minut w osolonym wrzątku. Następnie przełożyć na talerz wyłożonym ręcznikiem papierowym i odstawić do przestudzenia. Cebulę pokroić w pióra, zeszklić na maśle i zalać... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarciochaKucharzy

Autor

marciochakucharzymarciochakucharzy

Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, szpinak, sosy, tarta, ser, makarony, makaron, pasta, pasty, obiad, sos do makaronu, makaron z serem, ser feta, makaron ze szpinakiem, ser biały, makaron z patelni, obiad z makaronem, makaron na obiad

Inne przepisy z MarciochaKucharzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.