Faszerowana węgierska papryka ze szpinakiem i mięsem z indyka

Faszerowana węgierska papryka ze szpinakiem i mięsem z indyka

Faszerowana węgierska papryka ze szpinakiem i mięsem z indyka

Papryki przywieźliśmy z Węgier. Są delikatne i słodziutkie, sprężyste. Faszerowana papryka ze szpinakiem i mięsem z indyka SKŁADNIKI: kilka papryk flexum świeży lub mrożony szpinak mięso mielone z indyka czosnek sól, pieprz, bazylia, oregano,węgierska pista, zioła prowansalskie sos pomidorowy Papryki umyć, odciąć kapelusze i wydrążyć gniazda. Mięso mielone podsmażyć na oleju, następnie dodać świeży szpinak. Doprawić do smaku solą, pikantną pastą paprykową, czosnkiem, oregano i bazylią. Sparzone pomidory bez ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarciochaKucharzy

Autor

marciochakucharzymarciochakucharzy

Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mielone, zupa pomidorowa, mięso, sosy, szpinak, mięso mielone, sos pomidorowy, indyk, papryka faszerowana, pasta, pasty, obiad, sos do mielonego , sos paprykowy, pomidorowa ze świeżych pomidorów, mięso na obiad

Inne przepisy z MarciochaKucharzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.