Nowe, jakże zaskakujące wydanie popularnej pomidorowej. Ta zupa wcale nie musi być zwykłą, codzienną. Można z niej zrobić arcydzieło, które zaskoczy nawet najwybredniejsze podniebienia. A zatem do dzieła Składniki: 1/3 pora 2 ząbki czosnku 1 czerwona papryka(średnia) 4 pomidory świeże 1 puszka(lub kartonik) pomidorów krojonych 500g 1 słoik pomidorów suszonych w zalewie Bazylia, oregano, sól, pieprz, chili Olej rzepakowy Parmezan lub ser dziugas Sposób przyrządzania: 1.Pomidory sparzamy i zdejmujemy skórkę, ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...