GOŁĄBKI Z MIĘSEM I KASZĄ GRYCZANĄ

GOŁĄBKI Z MIĘSEM I KASZĄ GRYCZANĄ

GOŁĄBKI Z MIĘSEM I KASZĄ GRYCZANĄ

Przepis na : obiad

Pożywne i pyszne gołąbki z moją ulubioną kaszą gryczaną białą, zawinięte w liście kapusty pekińskiej !  Najlepiej smakują polane domowej roboty sosem pomidorowym lub grzybowym. SKŁADNIKI: 2 woreczki kaszy gryczanej białej 1 opakowanie drobiowego mięsa mielonego 6 pieczarek 1 pomidor malinowy Oliwa lub olej Suszony lubczyk, sól, pieprz liście z kapusty pekińskiej (można użyć kapusty młodej lub włoskiej) PRZYGOTOWANIE: 1.Kaszę gryczaną gotujemy w osolonej wodzie, ok.15-18 min. 2.Naczynie żaroodporne wykładamy liś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.