Rzadko robię ciasto tylko dla siebie, ale ostatnio chodziło za mną coś słodkiego. Zawsze w przypadku wegańskich i bezglutenowych wypieków jest to moja wielka improwizacja i modlenie się przy piekarniku żeby się udało :D O dziwo ciacho wyszło pyszne, zwłaszcza dodatkowo posmarowane dżemem malinowym ! SKŁADNIKI: 150 g mąki kukurydzianej 150 g mąki ryżowej 150 g mąki ziemniaczanej 30 g świeżych drożdży ¾ szkl. ksylitolu (można dać mniej lub więcej) 50 ml oleju kokosowego lub innego 200-... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...