Miałam orzechy włoskie i postanowiłam je wykorzystać do ciasta. Lubię ciasta na miodowych blatach, bo można je długo przechowywać. Długo mnie tu nie było, bo miałam kłopoty zdrowotne i musiałam zrezygnować z blogowania. Zamiast blogować, chodziłam po lekarzach. Mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej. Dla kogo: dla lubiących miodowe ciasta dla mających orzechy włoskie w spiżarni dla potrzebujących ciasta, które można długo przechowywać Składniki na ciasto: łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżeczki sody oczys... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...