Roladki z bakłażana i cukinii z nadzieniem z ricotty i orzechów

Roladki z bakłażana i cukinii z nadzieniem z ricotty i orzechów

Roladki z bakłażana i cukinii z nadzieniem z ricotty i orzechów

Roladki z bakłażana i cukinii z nadzieniem z ricotty i orzechów to świetny pomysł na danie idealne na imprezę. Jest to smaczna i lekka przekąska dla każdego. Składniki (na 12-15 roladek): 1 średni bakłażan 1 średnia cukinia 200 gram sera ricotta garść drobno posiekanych orzechów włoskich 1/2 pęczka natki pietruszki sól i pieprz Bakłażana i cukinię kroję w cienkie plastry, najlepiej obieraczką do warzyw i grilluję na patelni po minucie z każdej strony. Ricottę mieszam z posiekanymi orzechami, posiekaną natką... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.