Pasta z jajkami i rzodkiewkami
Pasta z jajkami i rzodkiewkami
Składniki:
pół pęczka rzodkiewek
trzy jajka ugotowane na twardo
jedna dymka
garść szczypiorku
sól
pieprz
łyżeczka oliwy z oliwek
łyżka jogurtu naturalnego
łyżka musztardy
Do wysokiego naczynia wrzucamy ugotowane na twardo jajka, oczyszczone rzodkiewki, dymkę, oliwę z oliwek, musztardę i jogurt naturalny. Składniki blenderujemy dość niedokładnie tak by wyczuwalne były poszczególne składniki. Doprawiamy pastę do smaku solą i pieprzem. Przekładamy do miseczki i posypujemy szczypiorkie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mango Papaja
Autor
mangopapaja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, jogurt, jajko, jogurtu, pasta z mango, pasta kanapkowa
Inne przepisy z Mango Papaja
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję