Delikatna, słodka i orientalna. Kasza jaglana gotowana w mleku kokosowym z imbirem świeżym i otartą skórką z limonki. Z dodatkiem mango, borówek oraz kiwi. Właściwie sama nie spodziewałam się, że będzie aż tak smaczna. Składniki (na 2 porcje): 100 g kaszy jaglanej 1 szklanka mleka 2 % 1/2 szklanki mleka kokosowego 1 łyżka stewii skórka otarta z jednej limonki 2 cm imbiru 1/2 szklanki borówek 1/2 mango 1 kiwi Kaszę jaglaną gotuję w mleku krowim oraz mleku kok... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...