Kokosowa tapioka z konfiturą truskawkową z Aperolem

Kokosowa tapioka z konfiturą truskawkową z Aperolem

Kokosowa tapioka z konfiturą truskawkową z Aperolem

Przepis na : śniadanie

W ten pochmurny (w Trójmieście) poranek mam dla Was trochę tropików, trochę słońca, liści Monstery i truskawek. Jak nie wiecie co robić, to róbcie tapiokę. Jak Wam nudne truskawki, to dodajcie Aperolka do konfitury, gwarantuje fajny smak. To taki tropikalny twist i ciekawe połączenie, dobra opcja na lekkie i słodkie śniadanie lub zwyczajnie deser.  Składniki (na 2 porcje): 1/3 szklanki tapioki  2 szklanki mleka (dowolnego, może być roślinne) 3 łyżki wiórków kokosowych  1 łyżka miodu  sk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.