Gołąbki z kaszą, mięsem i grzybami
Gołąbki z kaszą, mięsem i grzybami
Dziś w kapuściane liście zapakujemy farsz z kaszy jęczmiennej, grzybów i mięsa.Potrawa do złudzenia przypomina gołąbki, ale smak jest zdecydowanie inny. Składniki:-główka włoskiej kapusty-20 dkg kaszy jęczmiennej perłowej-0,5 kg mielonego mięsa-6 pieczarek-cebula-3 ząbki czosnku-2 marchewki-przyprawa do mięs-przyprawa warzywna-przyprawa barbecue-olej Gotujemy kaszę w wodzie z dodatkiem warzywka ok. 20 minut.Wyciągamy z wody i studzimy. Kapustę przygotowujemy jak n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny
Autor
Maminek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, grzyby, gołąbki, mielone, kapustą, pieczarki, kasza, marchewka, włoska, mięso mielone, barbecue, zupa pomidorowa, ogórki, ogórki kiszone, sosy, zupa grzybowa, surówka, sos pomidorowy, mielone pieczarki, gotowana marchewka, dodatki do mięs, sos do mielonego , pieczarki w sosie, surówka z kapusty, surówka z kiszonej kapusty, kapusta kiszona
Inne przepisy z Maminek kulinarny
Dodaj komentarz