Nie lubię smażyć na głębokim oleju-wiadomo dlaczego.Parówek też za dużo się u nas nie je,ale ta przekąska jest hitem,przynajmniej dla mnie.Zapraszam do wypróbowania :). SKŁADNIKI 1,25 kg ziemniaków 1/4 szklanki mąki 1 łyżeczka soli 1/2 łyżeczki pieprzu 1/2 łyżeczki oregano 1/2 łyżeczki bazylii olej do głębokiego smażenia 4 parówki 8 plastrów sera topionego Sos pomidorowy WYKONANIE Ziemniaki obieramy i gotujemyj wstępnie przez 15 minut, a następnie całkowicie studzimy. Ostudzone ziemniaki trzemy na tarce o g... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...pozytywnie zakręcona mama miłośniczka zdrowej kuchni ,uwielbiam przyrodę i podróże.Ostatnio odkryłam swoją nową pasję - szydełkowanie :)