Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem

Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem

Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem

  Bardzo smaczne, bogate ciasto rafaello, tym razem z ajerkoniakiem, dużą ilością płatków migdałowych i wiórków kokosowych. Świetne na uczczenie długiego weekendu. Aromatyczne, intensywne w smaku, na puszystym biszkopcie, z dużą ilością kremu, porządne ciasto na rodzinne przyjęcie. Ciasto radzę wyjąć z lodówki około 30 minut przed podaniem, będzie się lepiej kroiło i krem będzie miękki. Polecam… (zmodyfikowany przepis z książki siostry Anastazji).     Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem Składniki: Bisz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mała Cukierenka

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

MałaCukierenkaMałaCukierenka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

krem, ciasto, kokosowe, biszkopt, budyń, rafaello, ciasto kokosowe, ciasto rafaello, sok, ciasta z kremami, ciasto z kremem, puszyste ciasto, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasta siostry anastazji, bez pieczenia, ciasto ucierane , ciasto z białek , ciasta tortowe, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z bezami, rafaello bez pieczenia, rafaello ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Mała Cukierenka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.