Budyniowe ciasto z agrestem i bezą – Pyszne, nowe ciacho z agrestem w Małej Cukierence. Wspaniale smakuje, jest nie za słodkie, troszkę waniliowe, kwaskowate od agrestu, bardzo mi smakuje. Beza jest taka piankowa, delikatna, nie sucha i chrupiąca. Podczas pieczenia może się troszkę wytopić tłuszczu ze spodu ciasta, dlatego ciasto należy piec na dużej blaszce, aby nie ubrudzić piekarnika. Ciasto nie jest trudne w przygotowaniu. Polecam! Proszę pamiętać o subskrypcji kanału Mała Cukierenka na YouTube!! . Zapr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...